Om personvern og informasjonskapsler

For å kunne tilpasse våre nettsider best mulig, samler vi inn informasjon om hvordan du bruker våre nettsider. Dette gjøres i hovedsak via informasjonskapsler, også kalt "cookies", som er en liten tekstfil som lagres på din enhet. Vi bruker informasjonskapsler for å se bruksmønster og for å kunne kjenne igjen din enhet på tvers av flere økter.

Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved å aktivere det i nettleseren din. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler som standard, slik at du ikke trenger å gi eksplisitt samtykke - men du kan når som helst trekke ditt samtykke ved å deaktivere denne funksjonen i din nettleser.

Analyse av bruksinformasjonen vi samler inn utføres av DigiKo AS (post@digiko.no).

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker til hvilket formål:

"_aurora_vt" og "_aurora_ut" brukes for å identifisere din enhet på tvers av sideinnlastninger. Dette gjør vi for å holde enheten din pålogget (hvis du logger inn), og vi bruker det for å generere besøksstatistikk for nettsiden. Disse informasjonskapslene kan bare brukes til å se at det er den samme enheten som besøker nettsiden, de inneholder ingen informasjon som kan brukes til å identifisere personer eller lignende.

Denne nettsiden bruker også tjenesten Google Maps for å levere kart. Denne tjenesten bruker følgende informasjonskapsler: "CONSENT", "_cfduid", "_stripe_mid", "_utma", "_utmz" og "_ga". Disse brukes for å huske dine innstillinger for kartet på tvers av plattformer.

Hvis du ønsker innsyn, sletting eller endring av opplysninger vi har om deg, ta kontakt med oss på e-post: post@fjellregionen.no.