Skip Navigation LinksDu er her - Jobb

Jobb - muligheter og utfordringer

Gruvekulturen er vår felles historie. Den har tilført regionen ressurser, kompetanse, teknologi og framtidsrettet samfunnsutvikling i flere hundre år - noe som preger regionen den dag i dag. Regionen kan i dag by på et rikt og variert næringsliv - med bedriftsnavn som lyser både nasjonalt og internasjonalt. Vi har sjukehus og videregående skoler - alt innenfor grei pendleavstand uansett hvilken kommune du velger å bo i.

Egen bedrift

foto: Os TrekulturKommunene i Fjellregionen vil gjerne hjelpe deg som ønsker å starte egen bedrift, eller som kan tenke deg å flytte arbeidsplassen din til Fjellregionen.  Les mer her

Bedrifter i Fjellregionen

Foto: Os HusdyrmerkefabrikkHvis du ikke finner drømmejobben under ledige stillinger, kan det være en ide å ta kontakt med aktuelle arbeidsgivere. Næringsforum i Fjellregionen, som organiserer en stor del av næringslivet i Fjellregionen.  Søk på Gule sider etter flere bedrifter i Fjellregionen.

Jobb for deg?

foto: Lise Svendsen(c) Sykehuset InnlandetFjellregionen har et variert næringsliv med gode mulighter for å pendle mellom kommunene.  Oversikt over dagens ledige stillinger finner du i menyen til høyre.
Her er et annet nettsted for ledige stillinger:careerjet.no