Fjellregionens visuelle profil

                                            

Fjellregionens logo og visuelle profil skal være et felles kjennemerke for hele regionen. Vi ønsker at den skal tas i bruk av kommuner, bedrifter og frivillige organisasjoner som ønsker å markere tilhørighet til Fjellregionen.
Fjellregionens visuelle profil er laget av Røros Design AS i samarbeid med Regionrådet for Fjellregionen. Det ligger et omfattende arbeid bak Fjellregionens visuelle profil. I tillegg til å lage en ny, felles logo for hele regionen, har det vært viktig å analysere hva som faktisk er felles for Fjellregionen, hva som binder oss sammen. Kan det faktum at Fjellregionen er et navn som ikke står på kartet brukes til å skape nysgjerrighet? Gjennom ulike markedsrelaterte aktiviteter og kampanjer skal vi gi Fjellregionen en stemme og skape nysgjerrighet rundt de mange skjulte skattene som finnes her.
  
At fjell er sentralt i logoen, er naturlig. Fjellregionen består av fjell, og samfunnene her er bygget opp av fjellets ressurser gjennom hundreår med gruvedrift. I dag er fjellene viktige for rekreasjon. Vi har ulike fjell i ulike deler av regionen, men vi har også felles fjell vi ser fra hver vår kant. Logoen består av noen få faste fjellformer som kan settes sammen på ulike måter, og dermed gi ulike uttrykk. Slik sett symboliserer den også fellesskap, samspill og mangfold.
 
 
 
 
Selve logoen har tre hoveduttrykk, der brukeren selv kan velge hvilken som skal brukes. Logoen har fast fargeskala, men det er også mulig å bruke den i gråtoner, dersom det er ønskelig. De tre hovedlogoene ligger her til fri benyttelse. Du kan også laste ned Fjellregionens profilhåndbok der det står mer informasjon om profilen og bruk av elementer og maler. Den som ønsker å benytte andre elementer som er beskrevet i profilhåndboka kan henvende seg til post@fjellregionen.no
 
Fjellregionens profilhåndbok.pdf (2,6MB)

Her finner du logoene i trykkformat:
Fjell-logo3_CMYK.eps (460kB)

Her er logoene for bruk på nett (høyreklikk og kopier):
Fjell-logo 1:                                          Fjell-logo 2:                      Fjell-logo 3:

                
Og her finner du dem i høyere oppløsning - blant annet egnet for kopiering:
Fjell-logo 1
Fjell-logo 2
Fjell-logo 3

Trenger du en transparent logo, kan du bruke denne: